epubcatalog logo

חיפוש  -  הנקראים ביותר  -  הנמכרים ביותר  -  פרסום בקטלוג

להיות מסעדנית

להיות מסעדנית

אירית שנקר

מטר

ת. כניסה לקטלוג: 26-09-2017

ת. עדכון אחרון: 24-09-2017

להשיג בחנויות הבאות:

ז'אנר: עיון

החומרים שמהם מתבשלות מיתולוגיות אירית שנקר, אחת היזמיות והמנהלות המצליחות ביותר במסעדנות הישראלית, פורשת באוטוביוגרפיה ניהולית שכמוה טרם נכתבה בארץ את דרכה הארוכה ממלצרות בבית קפה ועד להקמתן ולניהולן של מסעדות היוקרה המצליחות "קרן" ו"דיקסי".
שנקר פורטת את ההצלחה רבת השנים שלה ושל שותפה, השף חיים כהן, לפרטי פרטים: מפיתוח מנות עד גיוס עובדים, מבחירת ריהוט עד תמחור יין, מעקיצות של ספקים עד שיגעונות של לקוחות; אוצר של סיפורים – כל מה שכרוך בהקמה, בתפעול ובניהול של מסעדות, בלי להסתיר משברים וכישלונות, כאבי כיס וכאבי לב.
מעולם לא הוצגו אחורי הקלעים של מסעדות בישראל בגילוי לב כזה.
סיפורה של שנקר הוא גם סיפורן של שנות המהפכה הקולינרית בישראל, שנות השמונים והתשעים של המאה העשרים, שנים של חדשנות והעזה, ששינו את הרגלי האכילה והשתייה של הישראלים, הצמיחו שפים נודעים וזיכו את הבישול העילי בישראל בהכרה בינלאומית.
להיות מסעדנית משרטט את הנתיב מחובבנות למקצוענות. זהו סיפור על רוח יזמית, על שאפתנות ועבודה קשה, אבל גם על טיולי אוכל ויין, ארוחות במסעדות שף עטורות כוכבים וביקורים ביקבים נחשבים בעולם.
לאוהבי מסעדות מספק הספר הצצה נדירה מעבר למנה שבצלחת; ולמי שחולם להקים מסעדה הוא ישמש מדריך שכמוהו לא ימצא בשום מקום אחר.