ת. כניסה לקטלוג: 05-02-2026
ת. עדכון אחרון: 27-01-2026
העולם שממנו אני באה הוא כלוב מצופה זהב. העולם שאליו אני נזרקת הוא זירת קרב.***
מיאקו
המסורת היפנית חונקת וחופש הוא מותרות שאין לי. אבא שלי קובע הכול – איפה אגור, מה אלמד ועם מי אתחתן. הדבר היחיד שבאמת בחרתי הוא החברות שלי. האחיות שלי.
 ואז, בלילה אחד של שחרור והחלטה פזיזה, אני נקרעת מהעולם שאני מכירה ונזרקת למציאות אחרת, פראית, אכזרית, כזו שבה אין חוקים מלבד הישרדות ויצרים.
כאן אני פוגשת את הגבר שהשתלט על החלומות שלי. ויקינג מסוכן, שנון ובלתי ניתן לאילוף, שמביט בי כאילו ציפה לבואי עוד לפני שנולדתי. לצידו אני מגלה עוצמות שלא ידעתי שקיימות בי, לומדת להילחם, לשרוד.
אבל גם כשהלב שלי נכרך בלוחם שמעורר בי אש, המטרה ברורה – למצוא את האחיות שלי, גם אם אצטרך לשלם על כך מחיר כבד.
סיגורד
נולדתי עם גרזינים ביד ועם דם בנשמה. רחמים מעולם לא היו אופציה עבורי, ואני שונא את כולם מלבדה.
כשהיא מופיעה בעולם שלי, חדה ופראית כמו חתולה לוחמת, אני יודע שהיא שלי. האישה מהחלומות שפוקדים אותי כל לילה. היא נבחרה עבורי בידי האלים .
אני אשרוף עולמות בשבילה, אשחט כל מי שיעז לאיים עליה, ואילחם את המלחמות שלה כאילו היו שלי .אבל דבר אחד לא אוכל לקחת בכוח – היא חייבת לבחור בי.
כי רק אהבה שנבחרת שווה הקרבה.
*** 
מאת הסופרת הענקית דנה לוי אלגרוד מגיע הספר השני בסדרת הוויקינגים. קדם לו רב־המכר פיוריר, אשר נכתב במשותף על ידי ארבע הסופרות הגדולות: שרון חיון גינת, ענבל מלכה אלמוזנינו, ליליאן סלמה נחום ודנה.
סיגורד הוא רומן חושני, מותח ורב־תהפוכות על אהבה מעולמות אחרים, על עוצמה נשית ועל לוחם אלפא שמוכן לאבד הכול – חוץ ממנה.